OM VIBSTOCK

VIBSTOCK er en frivillig nonprofit festival, der er drevet af lokale og frivillige kræfter.

Fra festivalens spæde start i 2010, har VIBSTOCK udviklet sig til en festival for den danske undergrund, hvor de bedste nye kunstnere på den mangesidige danske musikscene præsenteres. Spændende og alternative upcoming kunstnere kommer og former fremtidens lydunivers og give publikum en fest.

VIBSTOCK arrangeres og drives af unge, frivillige ildsjæle i samarbejde Paraplyen, hver især brænder for at skabe en meningsfuld og fed musisk og ungdomskultur i Viborg.

Formålet med festivalen er at bringe mennesker tættere sammen og give Viborg en ny musikalsk betydning. Derudover er VIBSTOCKs formål være en platform for udviklingen og eksponeringen af undergrunds- og vækstlagskultur i Viborg og opretholde unge kulturliv i provinsen, i Danmark.

VIBSTOCK tilbyder kulturelle og musikalske begivenheder, og er et springbræt for såvel upcoming musikere som nye kulturaktører og ildsjæle. Vi ønsker at engagere og motivere lokale og interesserede til at deltage i udviklingen af festivalen og være med til at gøre VIBSTOCK til en endnu større fest.

 

< TILBAGE TIL FORSIDEN