OM VIBSTOCK

Vibstock Festival startede tilbage i sommeren 2010, da en flok unge fra Viborg havde lyst til at lave deres egen musikfestival. Kun ni uger senere blev den første Vibstock Festival afholdt, selvom budgettet var beskedent, og det hele blev drevet af energiske og engagerede frivillige.

Dengang og stadigvæk i dag var idéen at stable en festival på benene, der kunne give lokale upcoming bands og bands fra hele landet chancen for at spille på en festival med professionelle rammer.

Vibstock Festival har været en fast tradition siden dengang og har markeret sig som en vigtig begivenhed for ny dansk musik. Den næste udgave af festivalen finder sted lørdag den 14. september på Paletten i Viborg, og det bliver den 14. gang, at unge musikelskere samles for at opleve spændende nye toner.

Festivalen er kendt for at præsentere et interessant lineup af danske kunstnere, der repræsenterer det bedste inden for ny og inspirerende musik. Den fungerer som et udstillingsvindue for ny dansk musik, og siden festivalens start har der været mange spændende navne på programmet, herunder Tobias Rahim, Eee Gee og Zar Paulo i de senere år.

Lineup’et inkluderer både debutanter og etablerede kunstnere, der vækker interesse hos et nysgerrigt festivalpublikum. Festivalen er en fejring af musikkens mangfoldighed og potentiale, der udfolder sig fuldt ud, når Vibstock igen indtager Viborg i september.

Lineup:
Gobs / Uro / Mumle / Fräulein / Dusin / Vilma / Ahead / Haidarito / Maiko

 

< TILBAGE TIL FORSIDEN